Cookiepolitik

 
 

Opdateret: 11/10/2021

Vi lægger stor vægt på sikkerheden og fortroligheden af dine personlige data, som vi indsamler og bruger. Denne cookiepolitik informerer dig om brugen af cookies.

Ved at fortsætte med at bruge denne hjemmeside, efter at du er blevet informeret om vores brug af cookies og har fået mulighed for at ændre dine cookie-indstillinger via vores cookie-banner, accepterer du, at du har læst alle oplysninger om sådan brug, og at du utvetydigt giver samtykke til brug af de valgte cookies som angivet i denne cookiepolitik nedenfor.

Hvis du ønsker mere (generel) information om, hvordan vi behandler dine persondata, andet end gennem cookies, f.eks. med hensyn til din kommunikation med os via e-mail, telefon og sociale medier, henviser vi venligst til vores privatlivspolitik [Privacy Policy | Arcadis Ost 1].

Hvem er ansvarlig?

"Vi" i denne cookiepolitik henviser til PARKWIND-gruppen. PARKWIND-gruppens hovedvirksomhed er PARKWIND NV:

Navn:

PARKWIND NV

Adresse:

Sint-Maartenstraat 5, 3000 Leuven

Virksomhedsnummer:

0844.796.259

E-mail:

gdpr@parkwind.eu

Vi er ansvarlige for indsamling og brug af dine personlige data på den måde, der er beskrevet i denne cookiepolitik. Hvis du har spørgsmål om dette, bedes du kontakte os via e-mail (gdpr@parkwind.eu).

Hvad er cookies?

Cookies er meget små tekstdokumenter eller kodestykker, der ofte indeholder en unik identifikationskode. Når du besøger et websted eller bruger en mobilapplikation, beder en computer din computer eller mobilenhed om tilladelse til at gemme denne fil på din computer eller mobilenhed og få adgang til oplysninger. Oplysninger, der indsamles via cookies, kan omfatte dato og klokkeslæt for besøget, og hvordan du bruger et bestemt websted eller en bestemt mobilapplikation. Det er også muligt, at det samme resultat opnås uden brug af cookies, men med andre teknologier. I så fald taler vi om lignende teknologier. Vores cookiepolitik gælder også for sådanne teknologier.

Hvorfor bruger vi cookies?

Cookies sørger for, at hjemmesiden kører sikkert og problemfrit, og cookies sikrer også, at vi kan se, hvordan vores hjemmeside bliver anvendt, og hvordan vi kan forbedre den.

Hvilken type cookies bruger vi?

Nødvendig cookies
Disse cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere korrekt. Nogle af følgende handlinger kan udføres ved hjælp af disse cookies: - - Gemme dine cookie-præferencer for dette websted - Gemme sprogpræferencer -

Vi bruger også en cookie til at gemme dine cookie-præferencer eller dit samtykke. Denne cookie betragtes også som en nødvendig cookie og gemmes i 1 år, efter at du har foretaget dit valg. Da denne cookie identificerer dig, behandler vi disse data på baggrund af vores legitime interesse i at gemme dit valg for at kunne placere de relevante cookies i overensstemmelse med dine præferencer eller ej.

Ikke klassificeret

Disse cookies er endnu ikke klassificeret. De vil blive placeret i en af følgende kategorier: Nødvendig, ydeevne, funktionel eller reklame.

Sikkerhed og fortrolighed

PARKWIND forpligter sig til at træffe de nødvendige og rimelige tekniske, fysiske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte personoplysninger mod uautoriseret adgang, ulovlig og uautoriseret behandling, tab eller utilsigtet beskadigelse og uautoriseret tilintetgørelse. Disse foranstaltninger vurderes regelmæssigt og opdateres om nødvendigt for at sikre maksimal beskyttelse af de berørte registreredes personoplysninger.

Overførsel af oplysninger uden for EU

Ved internationale overførsler fra EU til et tredjeland, som Europa-Kommissionen officielt anerkender som havende et niveau for beskyttelse af personoplysninger, der svarer til det niveau, der er fastsat i lovgivningen i EU, vil vi stole på den relevante afgørelse om tilstrækkelighed for at overføre dine personoplysninger.

For overførsler til lande uden for EU, som Europa-Kommissionen ikke officielt anerkender som lande med tilstrækkelig databeskyttelse, baserer vi vores handlinger på en dispensation, der gælder for den pågældende situation. Hvis du har brug for flere oplysninger om, hvordan vi overfører dine personoplysninger, bedes du kontakte os via e-mail på gdpr@parkwind.eu.

Hvordan kan jeg slå cookies fra eller fjerne dem?

Du kan vælge at fravælge alle cookies undtagen nødvendige cookies. Du kan ændre eller tilbagekalde dit samtykke ved at klikke på den blå knap nedenfor (men dette sletter ikke cookien). Du kan også administrere dine indstillinger ved at bruge vores cookie-banner.

Du kan også ændre indstillingerne i browserindstillinger for at sikre, at cookies blokeres. De fleste browsere giver dig en forklaring på, hvordan du gør dette i den såkaldte "hjælpefunktion". Hvis du blokerer cookies, er det dog muligt, at du ikke vil kunne få udbytte af alle de tekniske funktioner, som vores websted har at tilbyde, og det kan påvirke din brugeroplevelse negativt.

Klik på din browser nedenfor for at få mere at vide om, hvordan du skal ændre cookie-indstillingerne.

Browser

Flere oplysninger

Google Chrome

Browserindstillinger

Mozilla Firefox

Browserindstillinger

Microsoft Edge

Browserindstillinger

Apple Safari (iOS)

Browserindstillinger

Apple Safari (MacOS)

Browserindstillinger

Vi har gjort det nemt at administrere dit samtykke.

ÆNDRE DIT SAMTYKKE / TRÆKKE DIT SAMTYKKE TILBAGE

Dette er dit unikke id:

Hvis du ønsker at se din samtykkegennemgang, bedes du kontakte webstedsadministratoren.

Din seneste ændring af dit samtykke er blevet registreret den:

Dine rettigheder

Du har visse rettigheder i forbindelse med behandlingen af dine personoplysninger: retten til adgang, berigtigelse, sletning og dataportabilitet samt retten til at gøre indsigelse mod eller begrænse behandlingen af dine personoplysninger og til at tilbagekalde dit samtykke. Hvis du vil tilbagekalde dit samtykke til placeringen af cookies, skal du slette cookies fra din browser. For at udøve en af dine rettigheder kan du sende en skriftlig anmodning til gdpr@parkwind.eu med angivelse af den rettighed, som din anmodning vedrører. Hvis du stadig er utilfreds, har du ret til at kontakte den kompetente databeskyttelsesmyndighed efter eget valg, f.eks. den irske databeskyttelseskommission (https://www.dataprotection.ie) eller den belgiske tilsynsmyndighed (www.gegevensbeschermingsautoriteit.be).

Ændringer af denne cookiepolitik

Vi kan til enhver tid ændre denne cookiepolitik på vores eget initiativ. Hvis væsentlige ændringer af denne cookiepolitik kan påvirke behandlingen af dine personoplysninger eller dit tidligere givne samtykke, vil vi bede dig om dit samtykke igen, når du besøger vores websted, og vi vil meddele dig disse ændringer. Vi opfordrer dig til at læse den seneste version af denne cookiepolitik på vores websted (www.parkwind.eu).
Sådan kontakter du os Hvis du har spørgsmål vedrørende PARKWIND's brug af dine personlige oplysninger eller denne politik, kan du kontakte vores ansvarlige for beskyttelse af personlige oplysninger pr. post på følgende adresse - PARKWIND Privacy Responsible – Sint-Maartenstraat 5, 3000 Leuven, Belgien – eller pr. e-mail på gdpr@parkwind.eu.

De cookies og lignende teknologier, vi bruger på vores websted

Nødvendig

Navn:

Formål

Domænenavn

Udløbstidspunkt

Udbyder

__cfduid

Cookie indstilles på websteder, der bruger Cloudflare, for at fremskynde deres indlæsningstider og for at beskytte mod trusler. Den indsamler eller deler ikke brugeridentifikationsoplysninger.

.seekbeak.com

en måned

Cloudflare, Inc

CraftSessionId

Denne cookie bruges af vores CMS

<a href="http://www.orielwindfarm.ie

" class="redactor-autoparser-object">www.orielwindfarm.ie

Session

CRAFT_CSRF_TOKEN

Denne cookie bruges til at forhindre ondsindede automatiske formularindgivelser via Cross Site Request Forgery

<a href="http://www.orielwindfarm.ie

" class="redactor-autoparser-object">www.orielwindfarm.ie

Session

cookiefirst-consent

Denne cookie gemmer dine cookie-præferencer for dette websted. Du kan nemt ændre disse eller trække dit samtykke tilbage.

https://orielwindfarm.ie

et år

Cookie First

cookiefirst-id

Denne cookie indeholder dit unikke ID, så CookieFirst kan identificere unikke besøgende på dette websted.

api.cookiefirst.com

et år

Cookie First

Ydeevne

Navn:

Formål

Domænenavn

Udløbstidspunkt

Udbyder

_gid

Registrerer et unikt ID for en besøgende på webstedet og sporer, hvordan den besøgende bruger webstedet. Data anvendes til statistik.

.innovision.ie

en dag

Google, Inc

_ga

Registrerer et unikt ID for en besøgende på webstedet og sporer, hvordan den besøgende bruger webstedet. Data anvendes til statistik.

.innovision.ie

2 år

Google, Inc

_gid

Registrerer et unikt ID for en besøgende på webstedet og sporer, hvordan den besøgende bruger webstedet. Data anvendes til statistik.

.orielwindfarm.ie

en dag

Google, Inc

_gat_*****

Indstillet af Google Analytics for at kontrollere forespørgselshastigheden.

.orielwindfarm.ie

et minut

Google, Inc

_ga

Registrerer et unikt ID for en besøgende på webstedet og sporer, hvordan den besøgende bruger webstedet. Data anvendes til statistik.

.orielwindfarm.ie

2 år

Google, Inc

Google Analytics Pixel

Funktionel

Navn:

Formål

Domænenavn

Udløbstidspunkt

Udbyder

sb

Denne cookie sættes i forbindelse med funktionen af "Synes godt om"-knappen.

tours.innovision.ie

7 dage

---

Ikke klassificeret

Navn:

Formål

Domænenavn

Udløbstidspunkt

Udbyder

sb.sig

Denne cookie har endnu ikke fået en beskrivelse. Vores team er i færd med at fremskaffe flere oplysninger.

tours.innovision.ie

7 dage